Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB)

Visita l'exposició sobre vela oceànica del Centre d'Interpretació Barcelona World Race i participa en activitats relacionades amb la vela d'alta competició.

Escar, 6-8
08039, Barcelona
T. +34 935 579 703
F. +34 935 579 701
Envia correu
Visita el web de la FNOB
Visita el web de la Barcelona World Race

La Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) es creà el 2005 amb l’objectiu de fomentar el coneixement de la cultura del mar i impulsar activitats relacionades amb la vela d’alta competició a la ciutat de Barcelona.

Ha organitzat diverses regates oceàniques, entre les que destaquen la Barcelona World Race, la primera volta al món amb projecció internacional organitzada a Espanya; la Istanbul Europa Race; el rècord Nova York-Barcelona; i l’Europa Warm’Up.

També ha desenvolupat projectes com l’Escuderia, la Base Nàutica de Barcelona, i una sèrie de seminaris i activitats universitàries per promoure els valors humans, científics, tecnològics i de comunicació de les regates de vela oceànica.

Cal destacar el Centre d’Interpretació Barcelona World Race, on s’acull una exposició sobre vela oceànica, basada en tecnologies interactives d’última generació. Aquest centre està obert al públic, a activitats de patrocinadors i a programes educatius.

Mostra accessos